Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 49  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
748278
   

ПФК "Локомотив" - Пловдив срещу ПФК "Дунав" - Русе

Детайли

Изигра се мачът от 35-ия кръг на Първа лига от българското футболно първенство на стадион "Локомотив", където отборите на ПФК "Локомотив-Пловдив" и ПФК "Дунав - Русе" се пребориха за четвъртото място във временното класиране.

Мартин Камбуров отбеляза своя гол №188 в елита на БФП. Пропусна три пъти, което беше фатално за резултата. 

В последните минути "Дунав" имаха предимството да са с играч повече, защото съдията Ст. Тодоров показа червен картон на Иван Горанов за груба игра срещу Бирсент Карагарен. Запалянковците на "Локомотив" бяха в пълна мобилизация. Надписът от трибуна "Бесика" все още беше вдигнат, но това е така: футболистите не са получавали заплати за пет месеца, запалянковците подкрепят, но се обезсърчават понякога от слабите резултати. Головата разлика между вкарани и вкарвани голове е в полза на "Дунав". Така и в предпоследния кръг русенци надиграха пловдивчани с един гол в тяхна полза. В последните минути Дино Мартинович вкара втория си гол в този мач. Влезе след тежък инцидент с носа на Димо Бакалов. Футболистът от "Дунав" , участвал в сблъсъка, остана в играта с бинтована глава. Излишно единоборство с риск за трудовата дисциплина и здравето на играчите. 

Крайно класиране: 4. Дунав

                                 5. Локомотив

                                 6. Черно море

ПФК "Локомотив" 3:4 ПФК "Дунав".

Възможно е Борислав Михайлов да препоръча един от тези три отбора за Лига Европа пред УЕФА. Има право да проучи футболното минало на клубовете през последните три години, да прецени настоящето им състояние, платени глоби, дългове към футболистите и към НАП.

Ясно е, че ПФК "Дунав" е новак, за него последните три години са извън А група.

ПФК "Черно море" са любимците на Красен Кралев.

ПФК "Локомотив" са на благоразположението на Христо Крушарски. Няма да чакат да капнат крушите за заплати. Обещал е плащане до края на месеца. 

Фото-око М. Чулова

dinomartinovichbiskatabonevhristochulovaODKdunav01dunavLokoemblematakamburovdunavkapitani