Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 109  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
748269
   

Локомотив Пловдив-Нефтохимик Бургас 0:0

Детайли

MartinKamburov15g РАДОСТНО СЪБИТИЕ С МАРТИН КАМБУРОВ

 

мартинКамбуровПреди мача на 25 февруари 2017 г. от 13:00 часа на стадион "Локомотив" в гр. Пловдив Атанас Узунов връчи почетен знак и картина на Слона на голмайстора Мартин Камбуров заради челната му позиция сред нападателите в страната и натрупаните 183 гола във вечната ранг-листа на голмайсторите. После представител от запалянковска организация връчи фотография от специалния гол от дербито, добре рамкирана и в представителен формат, където ясно се вижда изпълнението на гола в стил "задна ножица".

В мача с бургаския тим Мартин Камбуров опита да вкара гол със странична ножица, но ударът беше отразен от капитана на "Нефтохимик" Янко Георгиев.

Ясеин Ел Каруби от националния отбор на Мароко опази вратата на "Локомотив - Пловдив", като имаше възможност за спасяване в 14:10 ч. Галин Иванов, който няколко пъти пада на "хлъзгавия" терен на Лаута, все пак отправи пресилен удар над горната греда в 14:12 ч. 

Венцислав Христов, млад блондин, с №91 получи контузия в 29-та минута и беше принудително заменен от Емануил Манев. Старши треньорът на домакините смени Димо Бакалов с новия футболист Дино Мартинович. Иван Горанов получи червен картон и остави Локо с 10 играчи. В последната минута трайно отсъствалият Серджо пропусна да вкара гол. Непознатият съдия Баялцалиев отсъди 3 минути добавено време за футболистите, заприличали на оловни войничета.

За Ераносян този мач е за бързо забравяне. За Хр. Янев е закономерен.

Някои фенове се опитаха да уязвят Янев, че това не му е ЦСКА. Всъщност младият отбор на "Нефтохимик" е с още по-младолик треньор, писател, който отказа да даде отговор на елитен пловдивски журналист за романа му. Когато романистът попадне пред читателска аудитория, там интервю за две минути не е обичаен стил. 

Дали Янев ще присъства на тайната сватба на Камбуров?

Такова радостно събитие би помрачило фенките на Мартин.

Добрите новини са на път