Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 86  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
758471
   

Мартин Камбуров

Детайли

На 9 август случайно видях централния нападател на ПФК "Локомотив - Пловдив" и го попитах дали голът му от дузпа от предишния ден е №173. Отговори ми, че вече не брои головете. Откакто стана №5 във вечната ранг листа на голмайсторите в

Българското футболно първенство, всяко голово попадение е просто допълнение към следващата цел. На позиция №4 е Христо Бонев с неговите 186 гола. Вече е въпрос на по-малко от десет мача, за да бъде настигнат и дори надминат. Днес в гр. Ловеч Мартин Камбуров отново вкара гол от дузпа във второто полувреме в мача от третия кръг на висша лига на БФП. Другите с точни попадения в този мач бяха Дани Кики и Бирсент Карагарен. Обикновено отсъдените дузпи дразнят единия отбор. Така щабът на ПФК "Левски - София" беше решен да бъде преразгледано съдийството на Никола Попов и едва ли не да бъде спрян от практикуване. Даниел Боримиров изгледа повторението на ситуацията за дузпа по Канал 3, където не се виждаха много ясно действията на Сандберг с краката, които доведоха до бутането на Димо Бакалов в наказателното поле. Ясно видях, че шведът си помогна с ръце и бутна в гръб Бакалов. Камбуров каза, че каквото е казал съдията, това е.  Ванчо Траянов беше изнесен на носилка на 8 август. Умарбаев чака 3 минути за тази принудителна смяна. През това време играта продължи и поне три пъти 10:11 се движиха от врата до врата. Журналистът Дончо Донев отбеляза, че в такива случаи е редно да се изчисти топката в тъч. На другия ден Камбуров не можа да отговори за състоянието на 38-годишния халф, защото все още предстоеше вечерна тренировка.

Днес Траянов беше пуснат в игра към края на второто полувреме. Футболистите редовно се запознават със специализирания печат и спортните предавания. Рядко отговарят на публикации.  

мартинКамбуров