Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 106  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
758442
   

Мартин Камбуров взе решение

Детайли

Вторият голмайстор в Първа лига след Клаудио Кешеру за сезон 2016-2017 година Мартин Камбуров не понесе протакането на заплатите и някои некомпетентни управленски решения.

Мартин Камбуров завърши със 189 гола в Първа лига и е малко след Динко Дерменджиев и Наско Сираков.

Наскоро в два уебсайта излязоха снимки от уикенда му с измамницата чрез фалшиви фактури, подписани документи с нейния електронен подпис за източване на ДДС от България, Гергана П., родена през 1985 г. Снимката беше сполучлива от фотографска гледна точка. 

Христо Крушарски имаше изявление, че ще иска журналистите да плащат за въпроси към футболистите. Не плащал редовно заплати, защото бил намерил гаджета на футболистите. Емблемата на "Локомотив - Пловдив" била такава, че по-добре някои футболисти да му плащали на него, за да играят в отбора на мъжете.

Писах на един спортен журналист, който избяга навреме от тази трагикомедия, че сигурно има кандидат-президент, който да намери по десет гаджета на футболист, нищо чудно и заплатите да плаща навреме.

Камбуров
загубени хора
Камбуров плати най-голямата глоба в предишното първенство.
Мартин Камбуров показа разнообразни голови техники, като дори даде урок и на младите за безопасно преодоляване на защитата.
Добре е да остане в България и да отбелязва голове в Първа лига.
Влязоха нови отбори като "Септември" и "Етър". 
В грандовете заплатите са над 10 хиляди лева месечно.
Имал е период на голова суша и зависи от сработването с колектива, но всеки отбор ще бъде горд да има нападател с по 16-23 гола на сезон.
В понеделник Крушарски щял да плати по една заплата и да разпише заповедта за освобождаване на Мартин Камбуров.
С една заплата дали ще продължи ваканцията си или ще продължи в нов отбор можем да разберем, ако отидем на стадиона около 16:30 часа.
Мария Чулова