Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 32  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
634393
   

15 лалета

Детайли

Започва ученическият музикален конкурс "Петнадесет лалета" в гр. Хисаря.

Творческите формации от ЦПЛР ОДК - Пловдив ще участват.

Учителят по музика и бивш състезател от "Минута е много" Иван Димов ме покани на закриването на 30 април в НЧ "Иван Вазов".

Ученичката Пирянкова, която се класира в "Шоуто на Слави", вероятно ще вземе участие. 

На 14 юли 2016 г. директорката на Общинския детски комплекс ми наложи наказание "Предупреждение за уволнение". Обжалвам го. На 31 март 2017 г. заместник-директорът по учебната дейност Стоимен Будев успешно задълбочи конфликта. Нека родителите и учениците от школата ми по английски език да имат яснота за отговорността на общата ни дейност в ОДК!

Всеки месец подлежим на проверка за присъствието на учениците. В училище можете да отсъствате по здравословни, семейни причини и за изяви. В ОДК глобяват учителя и го уволняват.

На 3 април 2017 г. внесох жалба чрез Кмета на община Пловдив до обществения застъпник Борислав Стаматов, в която го информирам, че в ОДК не са изплатени увеличенията на заплатите за периода от 1 октомври до 31 декември 2015 г., като посочвам отговор на инж.-мениджър Иванка Киркова до мен от януари 2016 г. Запознала съм омбудсмана на Пловдив с конфликта в ОДК, който се задълбочи в деня на провеждане на кампанията "Грамотни ли сме?".