Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 445  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
748219
   

Невелин Видински

Детайли

Хисарчанинът Невелин Видински е взел от Мария Чулова 110 лева за ремонт в апартамента й в Хисаря още на 7 май 2017 г., взел е също ключове от апартамента й и от входа на блока, а ремонт изобщо не е започвал и така три месеца.

На 24 юли 2017 г. е заявил, че няма да ремонтира, отказал е да върне парите чрез Еконт, забавил е ключовете повече от два месеца, блокирал я в месинджър.

Чулова от своя страна е говорила с полицая Симеон Чонов, с домоуправителя Николай Радев, с еднофамилник на Видински Николай от Хисаря.

"Прометей-БГ" ви предупреждава да внимавате с този човек.

 

Забелязан е да влиза в блока и да се среща с дъщерята на сектанта, който чрез измама отне апартамента на семейство Чикендови. Веселейла Любомирова е завършила СУ "Христо Смирненски" тази година.

Дияна Чикендова живя две години в Тунис и през това време взеха отпечатък от пръста на баща й Марин, който е бил с висше икономическо образование, така всъщност бързо се сдобиват с апартамент 100 кв. м. ново строителство в гр. Хисаря, който скоростно Иржина продала чрез фирмата си за недвижими имоти и осигурила кирпичена къща в кв. Веригово на вдовицата на Марин Дафина.

Съдебното дело изтощи потърпевшите. Музикантката Чикендова напусна страната.

Случаят с ремонта за 110 лева се е разрешил на 9 август 2017 г., три месеца след уговорката и предплатата. Намесата на полицейския служител Симеон Чонов доведе до доброто развитие. Невелин Видински наковал первазчетата и поставил контактите.

Дано и в другите РПУ да има такива служители, които да се справят бързо със случаите си.