Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 403  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
619209
   

Синхрон и осветление

Детайли

 

razgovorsTaskovВ международния ден на театъра по-добрият синхрон на момчетата на Елин Топузаков се усещаше дори сред играчите на резервната скамейка. Най-сетне човек на дисциплината и честта оглавява ПФКЛевски-Сфслед серия подхлъзвания. Лицето на Топузаков е като картография на футбола, едно лице, което обичат камерите.


От отбора на Топузаков винаги има национали, той разчита на млади играчи. Срещу най-възрастния футболист Светослав Тодоров бе извършено нарушение и с натрупване на грешки отборът на Александър Станков остана с човек по-малко. Аймен Белаид избута брат си Тижани Белаид, когато видя, че по-малкият съвсем заслужено беше изгонен от съдия Таско Тасков.

През първото полувреме целенасочен опит имаше Валери Божинов, който с номер 10 в десетата минута в засада изненада Йордан Господинов, който не реагира. Едва в 60-та минута с влизането на Макриев, който веднага се включи с асистенция, Божинов вкара при чиста голова ситуация. Сините напуснаха терена и една група от халфове и нападатели отидоха в прегръдките на феноветете. Сините фенове носеха плакатБатков-оставка”, а сред черно-белите се виждашеКоко вън”. Мартин Камбуров пропусна да вкара своя 19-и гол от около 25 метра, едно положение, в което вратата не се пропуска, освен при непредвидена игра със светлините, театрална, буфонадна, в която два от четирите пилона с лампи имаха сигнално примигване и после щафетно гаснеха сякаш имат споразумение за спестяване за изплащане на дълговете на ПФКЛокомотивПловдивот спестяване. Пловдив няма как да стане Европейска столица на културата, а и на физкултурата. Диего Фераресо също стреля от 48 метра право в ръцете на Горан Блажевич, ама това си е логично. Блажевич е на мястото си, а Фераресо е млад и зрението му е отлично.

Валери Божинов е избран за най-добър футболист в мача на Лаута. Локомотив Пд- Левски Сф 0:2. Мартин Камбуров с 18 гола до 27 март 2014 г. все още води класацията на голмайсторите в първенството със своите 26 мача. Само Емил Гъргоров е играл в 25 мача и отборът му е на трето място. Берое има шансове да пребори Локомотив Пд, защото Левски се изкачи с 50 точки, а аз очаквах 47 т., а Локомотив Пд е на седмо място след липсата на синхрон, хъс, увереност и малко треньорска хитрост. Надяваме се някой да вземе мерки за сигурността на осветлението на стадионЛокомотиви да поднови синхронните тренировки на отбора. Не може в оркестъра един да свири Купрен, а друг Брамс.

 

Мария Чулова

 

2golaGadjevBojinovKamburov1Снимки от мача на Никола Николов