Форум Прометей  

Още теми »

   

Кой е тук?  

В момента има 73  гости и няма потребители и в сайта

   

ВХОД  

   

Посетители  

Брой прегледи на статиите
769306
   

Gabriel Garko, Italy

Детайли

Gabriel Garko 932x621GabrielGarko yellowtowel

Мистър Италия 1991 Дарио Оливиеро, по-късно италианска кино звезда Габриел Гарко.

gabrielgarko 9

"Въпрос на чест"

Излъчиха последния епизод от петия сезон на италианския телевизионен сериал "Въпрос на чест" по БНТ-1. Силни чувства остави италианската звезда Дарио Оливиеро - Габриел Гарко.

За зрителите съм подбрала няколко снимки от мрежата, но е възможно скоро той да сподели нещо от личния си архив.

Роден е на 12 юли 1972 г. в Торино. Майка му се казва Изабела. През 1991 г. на 19 г. става Мистър Италия, винаги впечатлява с движения, самообладание, физическа и психическа кондиция. Самотник, обграден от много почитатели, често се снима в еротични сцени с най-желаните жени на нашето време. Част от еротичните му сцени се възприемат като порнографски сред консервативните среди.

Работи за Стилиста, Милано, за големи филмови компании, в театъра. Обича автомобилизма и да слуша "Depeche Mode" и др. Танцува страхотно, (печели италиански конкурс за танци), но не съм го чула да пее.  Идвал е няколко пъти в България и има любопитни интервюта. Иска да има дете, но не би си сложил брачни окови сам. Снимките му с известни актриси, с които е имал любов на снимачната площадка, често продължават и на церемониите по награждаването. Има много страници във Фейсбук, списвани от почитатели, а така също профили в Instagram. Ида Боровски от Латвия е една от най-явните му фенки, която също така подбира снимки за клипове с популярни песни.

Сърцето на Габриел Гарко е заключено, но мисля, че скоро ще излезе от ролите на отрицателни главни герои, които владеят мислите и страховете, за да се потопи в истинско щастие на преуспял мъж. Обича Париж, Шотландия, Канарите, морето, морските дарове сигурно, плува отлично. Повече можем да научим от официалния му сайт. 

gabrielgarko worldmusicawards 3