Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Летературознание, фолклор, проза, поезия, преводи

TOPIC: Конкурс за криминална загадка

Конкурс за криминална загадка 3 months 2 weeks ago #484

  • Sladuna
  • Sladuna's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Mariya
  • Posts: 211
  • Thank you received: 12
  • Karma: 4
Атанас Атанасов
3.04.2024 г., 12:23 (преди 21 часа)
до мен

Привет!
Благодаря Ви за ангажираността и Ви изпращам исканата от вас информация:

Скъпи приятели, с цел популяризиране на нашата общност Загадките на Атанас Атанасов, както и насърчаване на повече любители на интелектуалните игри да открият творческото начало у себе си, реших да организирам Конкурс за съчиняване на авторска криминална загадка.
ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА:
-Участието е безплатно и не е обвързано с никакви покупки!
-Тъй като конкурсът е замислен да подтикне творческите личности, които отдавна имат желание да напишат нещо да се изявят, единственото ограничение за участниците ще бъде да не са писатели или професионални автори на въпроси или загадки.
- второто условие е всеки участник да е харесал страничката Загадките на Атанас Атанасов.
- третото условие е участниците да са споделили този пост публично в личния си профил или в група по избор.
-Написаната от вас криминална загадка трябва да бъде в проза, със собствено заглавие, да бъде с минимална дължина една страница А5 (с шрифт Times New Roman 14) и максимална дължина 5 страници А5 с посочения шрифт.
Трябва да е от типа: "Кой е извършителят?" и да е авторска, а не копирана от книги или мрежата и да не съдържа нецензурен език. След самата загадка, трябва да добавите и подробен Отговор, в който детайлно да обясните как се стига до решението.
-Готовите загадки изпращайте на мейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на лично съобщение към страничката Загадките на Атанас Атанасов в Месинджър.Срок за изпращане на авторските загадки: 17 май 2024 г. Всеки участник може да се включи само с една загадка в конкурса.
ЖУРИРАНЕ И НАГРАДИ:
-Писателско жури в състав: Георги Караманев (автор на проекта "Дигитални истории" и отг. редактор на книгата "Инспектор Стрезов се завръща" на Светослав Славчев), Ivan Michev (поет), Мария Чулова (автор на есета и стихосбирки) и Atanas Atanasov (автор на загадки и домакин на конкурса) чрез гласуване ще определи един победител и двама подгласници плюс още трима наградени участници.
-Победителят ще получи Грамота на победителя, правото по негово желание загадката му да бъде публикувана във втората книга "Загадките на Атанас Атанасов: 40 криминални задачи" и Наградата на домакина: ваучер за 100 лв за закупуване на книги. Вторият в класирането ще получи Грамота и комплект книги на писателите от журито, а третият в класирането ще получи Грамота и книгата "Загадките на Атанас Атанасов" плюс символа на нашата общност - лупа.
Следващите трима в класирането до 6 място ще получат листовки с всички загадки от сезон 2,3 и 4 от страничката. Всеки участник, който даде разрешение, неговата загадка ще бъде пусната в сезон 5 на Загадките на Атанас Атанасов с трудност 3 точки.
-Победителят и наградените загадки ще бъдат публикувани на 27 май (понеделник) в страничката Загадките на Атанас Атанасов.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.073 seconds
Powered by Kunena Forum